Tiedon palikat myös pienille elämän taivalta ja koulutietä ajatellen jo vuodesta 1987

Helmikuun tapahtumat

Helmikuussa vietämme luistelu- ja hiihtoviikkoja, sekä perehdymme saamelaiseen kulttuuriin. Emme myöskään unohda kavereita, vaan järjestämme ystävänpäivänä halidiscon. Lisäksi saamme kunnianarvoisen juhlavieraan, kun itse J.L. Runeberg saapuu vierailulle Villentarhaan.

 
Vko 5 Luisteluviikko

Aloitamme helmikuun viettämällä luisteluviikkoa. Eskarit ja viskarit luistelevat päivittäin Niittyaron kentällä ja tätä pienemmät luistelevat Villentarhan pihalla. 

Lähdemme kentälle aina aamuisin klo 9, joten ajoissa paikalle (eskarit + viskarit).

Luistimet ja kypärä mukaan (varusteissa lapsen nimi, myös pyöräilykypärä käy). Harjoitelkaa kotona valmiiksi lapsenne kanssa luistimien jalkaan laittamista! 

Mukaan saa ottaa myös jääkiekkomailan.

Perjantaina 5.2. Kirjailija Runeberg vierailulla Villentarhassa kertomassa lapsille miksi hänen päiväänsä vietetään ja kuka hän oikeastaan oli. Lopuksi nautitaan tietysti torttukahavit!


Vko 6 Saamelaisviikot

Saamelaisten kansallispäivää vietetään 6.2. ja tämän kunniaksi järjestämme Villentarhassa kaksi viikkoa kestävät saamelaisviikot. 

Tiistaina 9.2. klo 9.30-11 Saamen kielikerho 

Keskiviikkona 10.2. Saamelaisaiheinen metsäretki

Torstaina 11.2. klo 9.30-11 Viskaritouhut

Perjantaina 12.2. klo 10 Ystävänpäivän halidisco. Mun ráhkistan du! 


Vko 7 Saamelaisviikot jatkuu

Tiistaina 16.2. Klo 9.30-11.30 Laskiaistiistain kunniaksi lähdemme Syynimaan tunturille laskettelemaan. Oma liukuri mukaan (nimi).

Keskiviikkona 17.2. klo 9.30-11 Metsäretki. Aiheena pohjolan tunturiluonto. 

Torstaina 18.2. klo 9.30-11 Viskaritouhut

Perjantaina 19.2. Saamelaisviikkojen päätösjuhla. 


Vko 8 Hiihtoviikko 

Omat sukset, sauvat ja jalkineet mukaan (kaikissa varusteissa nimi). Paketoikaa sukset ja sauvat helposti kuljetettavaksi esim. suksipitimillä. 

Säävaraus.