Tiedon palikat myös pienille elämän taivalta ja koulutietä ajatellen jo vuodesta 1987

Joulukuun tapahtumat

Keskiviikkona 4.12. klo 9-11 Koko porukan metsäretki

Torstaina 5.12. klo 9-12 Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto. Ohjelmassa presidenttiparin kättelytervehdys, tanssiaiset kristallisalissa, sekä tietysti juhlalounas. Toivomuksena juhlavaatetus!
 
Perjantaina 6.12. Itsenäisyyspäivä. Villentarha kiinni.

Tiistaina 10.12. klo 9.15.-11 Enkkukerho

Keskiviikkona 11.12. klo 9-11 Koko porukan metsäretki

Perjantaina 13.12. klo 16.00 Villentarhan perinteinen joulujuhla. Ohjelmassa lasten jouluisia esityksiä, Joulupukin vierailu ja lopuksi nautitaan jouluherkkuja! Vanhemmat, sisarukset ja isovanhemmat ovat kaikki sydämellisesti tervetulleita Villentarhan omaan lämminhenkiseen joulun odotukseen! 

Keskiviikkona 18.12. klo 9-12  Lasten pikkujoulut Villentarhassa. Luvassa tonttuilua, hauskanpitoa, mukavaa yhdessäoloa joulumielellä ja tietenkin makoisaa jouluruokaa masut täyteen! Toivomuksena tonttuasu ja/tai tonttulakki (muistakaa nimi). Tipetipetiptap-meininki taattu!

Keskiviikkona 18.12. klo 15 alkaen.  ->

Joulupukin kanssa soitellessa tuli puheeksi hänen ja Joulumuorin viime joulun vierailu Villentarhaan. Muorin mukaan meidän lapset olivat niin kilttejä ja mukavia, että Pukki ja Muori haluaisivat tulla tänäkin vuonna Villentarhaan vierailulle. Niin siinä sitten yhdessä tuumin sovittiin, että he saapuvat meidän lapsia ja aikuisia ilahduttamaan.


Klo 15 alkaen Joulupukki- ja Muori tavattavissa Villentarhassa. Voitte lapsia hakiessanne yhdessä käydä tervehtimässä Pukkia ja Muoria. 

Lisäksi järjestämme samaan aikaan työpajan, jossa voitte askarrella viimeisiä joulukortteja ja koristella pipareita yhdessä lastenne kanssa. 

Lämpimästi tervetuloa! 


Villentarhan  väki  hiljenee  joulun  viettoon  perjantaina 20.12.2019.

Hengähdämme  hieman  ja  avaamme taas  ovemme  riemumielellä  torstaina 2.1.2020.  Toivotamme  kaikille  mukavaa  yhdessäoloa ja  rauhaisaa  joulunaikaa!